توسعه سویه های صنعتی
این درس میپردازد به خصوصیات یک سویه صنعتی و اینکه یک سویه صنعتی چه خصوصیاتی باید داشته باشد تا بتوان در صنعت از آن در جهت هدف صنعتی خود استفاد کرد . جداسازی میکروارگانیسمها از طبیعت، روشهای جداسازی، غربالگری و تکنیکهای بکار رفته در این فرایند، انتخاب سطوح ایمنی زیستی با توجه به سطح خطر سویه، تهیه سویه های صنعتی از کلکسیونهای میکروبی داخلی و خارجی، روشهای نگهداری سویه ها به صورت کوتاه مدت یا طولانی مدت، سویه های نوترکیب، به سازی سویه های نوترکیب، روشهای مهندسی ژنتیک، جهش زایی و فیوژنها در بهبود سویه، چگونگی نگهداری سویه های نوترکیب از مباحث این درس هستند.